CUM SE FACE LIVRAREA?

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea se face doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania. Produsele se vor trimite in ambalajele originale, primite de la producatori, iar daca produsele sunt fragile acestea vor fi impachetate ca atare pentru a evita deteriorarea lor.. Comenzile primite pana la ora 16:00 vor fi expediate in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa dupa aceasta ora vor fi efectuate in urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile primite vineri dupa ora 16:00 precum si cele primite in zilele de Sambata si Duminica vor fi livrate in ziua de Luni.

CARE SUNT COSTURILE DE TRANSPORT?

Costul transportului este de 14,90 LEI pentru orice localitate din Romania, indiferent de greutatea coletului. Daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 179 LEI transportul este gratuit.


ALTE MODALITATI DE LIVRARE?

Pentru a evita durata mare de expediere a unui produs am decis sa renuntam la serviciile altor terti (Posta Romana, etc.).


UNDE SE VA FACE LIVRAREA?

Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8:00-17:00, va rugam sa completati o adresa unde livrarea este posibila in acest inverval oral.

CAND IMI VA FI LIVRATA COMANDA?

Comanda dumneavoastra va fi livrata, in general, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti, volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram sau a conditiilor meteo nefavorabile.

Daca in decursul a 2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, nu ati primit coletul va rugam sa ne contactati prin email sau telefon pentru a remedia situatia in cel mai scurt timp posibil.

Pentru a verifica starea comenzii dumneavoastra, dupa fiecare comanda procesata veti primi un cod AWB ( de ex: AWB01234….. ) cu ajutorul caruia veti putea urmari traseul coletului dumneavoastra.

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora, se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare, nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.